Команда «Спалах» стала переможцем ХХІV обласного фестивалю Дружин юних пожежних

16 травня найкращі команди-переможниці зональних етапів фестивалю змагалися у фіналі ХХІV-го обласного фестивалю Дружин юних пожежних. За Кубок обласного фестивалю ДЮП змагались команди: «Стріла» Васищевської ЗОШ, «Спалах» Мереф’янського медичного ліцею, «Активні вогнегасники» Харківської гімназії №152, «Варта» Малокомишувацької ЗОШ, «МНС» Барвінківської ЗОШ №2, «За життя» Богодухівського ліцею №3, «Екстрим» Харківської ЗОШ №123 та «Варта» Харківської спеціалізованої школи № 17.

Змагання відбувались у два етапи. Під час першого, що проходив на базі 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Харкова, команди демонстрували свої вміння і навички у наданні допомоги потопаючому та гасінні умовні пожежі, показували свої знання у завданні «Знавці пожежно-рятувальної справи», а також змагалися в умінні переправлятись через перешкоди за допомогою рятувальних мотузок.

Другий етап обласного фестивалю відбувався в обласному Палаці дитячої та юнацької творчості. Там команди демонстрували свої таланти у гуморі, вокальній, театральній та хореографічній майстерності у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».

Перед початком творчих конкурсів до всіх присутніх з привітальним словом звернувся заступник начальника Головного управління Анатолій Торяник. Він подякував всім учасникам за популяризацію професії рятувальника, активність у навчанні громадян безпечно ставитися до свого життя та побажав перемоги.

Члени журі, глядачі та вболівальники із захопленням слідкували за всіма виступами команд, адже кожна з них була варта перемоги і до останнього зберігалася інтрига – хто стане володарем Кубку.

У запеклій боротьбі 3-тє місце посіла команда «Варта» Харківської спеціалізованої школи № 17 Київського району, 2-ге місце виборола команда «Активні вогнегасники» Харківської гімназії №152 Холодногірського району. Переможцем ХХІV обласного фестивалю Дружин юних пожежних та володарем Кубку стала команда «Спалах» Мереф’янського медичного ліцею.

Вітаємо команду «Спалах» КЗ «Мереф'янський медичний ліцей» та їх керівників Колодяжну Олену Анатоліївну та Рубан Олену Миколаївну, бажаємо натхнення та нових звершень.


Галерея "ДЮП 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.