Всеукраїнська конференція «Демократична школа»

На Всеукраїнській конференції «Демократична школа» команда КЗ «Мереф'янський медичний ліцей» разом із представниками закладів загальної середньої освіти з усіх областей України розповіла про результати своїх проектів, спрямованих на демократизацію шкільного середовища.

Конференцію організовано Європейським центром імені Вергеланда у співпраці з Міністерством освіти і науки України, БО «Центр освітніх ініціатив» й ІСАР Єднання за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії. На церемонії відкриття були присутні Роман Греба, заступник Міністра освіти і науки України, Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України, Уле Т. Горпестад, посол Королівства Норвегія в Україні, Ана Перона-Ф`єльдестад, виконавча директорка, Європейський центр імені Вергеланда.

Під час ярмарку шкільних проектів учасники Програми презентували свої історії успіху. Досвідом роботи нашого закладу в напрямку впровадження принципів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ) зацікавилася виконавча директорка Програми Ана Перона-Ф'єльдестад (Європейський центр імені Вергеланда, Норвегія).


Галерея "Всеукраїнська конференція «Демократична школа»"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.