ПРО ОСОБЛИВОСТІ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО У 2019 РОЦІ

16 та 23 березня 2019 року проводиться пробне зовнішнє незалежне оцінювання (пробне ЗНО) для всіх бажаючих ознайомитися з процедурою ЗНО.

Участь у пробному ЗНО є добровільною.Проведення пробного ЗНО здійснюється за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Вартість одного пробного тесту у 2019 році складає 132 гривні (по Харківському РЦОЯО).

З 08 до 31 січня 2019 року на сайті Харківського РЦОЯО (http://zno-kharkiv.org.ua) у розділі «Пробне ЗНО» відбудеться реєстрація на пробне ЗНО для мешканців Полтавської, Сумської та Харківської областей.

Для кожної особи, яка заповнила електронну форму реєстраційної заяви на веб-сайті ХРЦОЯО створюється інформаційна сторінка «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», доступ до якої здійснюється за персональним кодом та РІN-кодом.Учасники пробного ЗНО з іноземних мов зможуть пройти процедуру тестування з аудіюванням.

У разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів особа може зареєструватися для складання тесту лише з одного із цих навчальних предметів.Реєстрація на участь у пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраного(их) особою навчального(их) предмета(ів) на рахунок, зазначений у реквізитах, що формуються одночасно з реєстраційною заявою.

Протягом періоду реєстрації можна додати предмет пробного ЗНО на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО». У такому разі необхідно надіслати реєстраційну заяву повторно.Особи з особливими освітніми потребами, які потребують створення особливих (спеціальних) умов в пунктах пробного ЗНО, повинні повідомити про це ХРЦОЯО під час реєстрації окремим зверненням:– особи з порушеннями опорно-рухового апарату, особи, які одужують після травм – про потребу виконання роботи в аудиторії на першому поверсі;– глухі та особи з порушеннями слуху – про необхідність присутності перекладача жестової мови в аудиторії, де відбувається пробне ЗНО;– особи, які користуються виробами медичного призначення, – про їх наявність.

КРОКИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО

  • Роздрукувати реєстраційну заяву та реквізити для сплати кожного замовленого предмета окремо.
  • Власноруч оформити реєстраційну заяву та надіслати поштою до ХРЦОЯО.
  • Оплатити послуги в будь-якій фінансовій установі або через послугу електронного платежу протягом трьох робочих днів із дня створення реєстраційної заяви.
  • Перевірити оплату та надходження заяви через п’ять робочих днів із дня оплати та отримання ХРЦОЯО реєстраційної заяви.
  • Перевірити статус надходження реєстраційної заяви до ХРЦОЯО через 10 робочих днів із дня здійснення поштового відправлення.
  • Самостійно роздрукувати запрошення на пробне ЗНО з 25 лютого 2019 року зі сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».Особа, яка зареєструвалася, але не взяла участь у пробному ЗНО, має право отримати комплект тестових матеріалів пробного ЗНО у відповідному пункті проведення протягом трьох робочих днів (ураховуючи день проведення).

Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, 057 705 15 64

Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст із зв’язків з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23 496

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.